Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканець Білгород-Дністровського району постав перед судом за вбивство власної матері

13 Жовтня 2024 16:35
Олександра Сергєєва
Мешканець Білгород-Дністровського району постав перед судом за вбивство власної матері

Білгород-Дністровський міськрайонний суд визнав уродженця села Старокозаче винним в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті, та засудив його до тюремного ув’язнення. Про це повідомляє “Махала” з посиланням на судовий реєстр. 

Подія сталася влітку 2021 року, однак довести справу до суду та покарати чоловіка вдалося лише декілька днів тому. Обвинувачений у той період проживав разом із літньою матір’ю, яка не ходила та потребувала постійного догляду. Раз на день доглядати за літньо жінкою приходила колишня дружина старшого брата обвинуваченого, саме вона знайшла напівживу жінку.

Слідством встановлено, що того дня обвинувачений зайшов до матері та побачив, що настінний килим, поруч з яким встановлено ліжко матері, впав, а сама жінка звисала з дивану.

Зрозумівши, що килим впав з-за того, що його зачепила мати, чоловік розлютився та декілька разів вдарив матір тупим предметом по голові, після чого просто пішов, залишивши її саму.

Коли колишня дружина старшого брата обвинуваченого прийшла провідати жінку, то побачила на ній синці та кров, й одразу зателефонувала колишньому чоловіку та викликала швидку. Однак від травм літня жінка померла до приїзду швидкої. 

Як жінка зазначила на суді, свекруха часто жалілася їй, що молодший син її ображає та б’є, та навіть бачила синці на її тілі. 

Сам обвинувачений свою провину у скоєному не визнав та сказав, що того дня зайшов до матері та побачив, що вона лежить на підлозі. Він її підняв та пішов по своїх справах, а коли повернувся, то на нього вже чекала поліція. 

Суд дослухав покази свідків та докази прокуратури і визнав чоловіка винним. Рішенням суду чоловіка засудили до 7 років позбавлення волі. 

Поділитись
Зараз читають