Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Двоє мешканців міста Ізмаїл за скоєння ДТП постануть перед судом

11 Жовтня 2024 12:35
Олександра Сергєєва
Двоє мешканців міста Ізмаїл за скоєння ДТП постануть перед судом

Слідчі скерували до суду обвинувачення двом мешканцям Ізмаїла, які скоїли ДТП, в результаті яких постраждали люди. Водіям загрожує обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. Про це повідомили в поліції.

Одна дорожньо-транспортна пригода сталася в Ізмаїлі в травні. Тоді водій автомобіля «Nissan», звертаючи з проспекту Мира на вулицю Кишинівська, не помітив чоловіка, який рухався на велосипеді в попутному напрямку праворуч від нього, і зіткнувся з ним. Унаслідок цього велосипедист зламав руку.

Друга автопригода сталася в Ізмаїлі наприкінці червня на перехресті вулиць Ігоря Сікорського та Хотинської. Керманич автомобіля «Skoda», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустив водія мотоцикла, який їхав по головній дорозі і мав перевагу в русі. Унаслідок зіткнення транспортних засобів 17-річна пасажирка двоколісника отримала перелом ключиці.

Перевірка керманичів на стан сп’яніння показала, що вони були тверезі. Потерпілі  отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості. Водії свою провину визнали та відшкодували потерпілим заподіяні збитки.

Згідно з чинним законодавством, правопорушникам загрожує обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Поділитись
Зараз читають