Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Вилківській громаді на Алеї пам’яті і слави з’явилось нове ім’я 

09 Жовтня 2024 15:15
Ганна Ковальова
У Вилківській громаді на Алеї пам’яті і слави з’явилось нове ім’я 

Сьогодні, 9 жовтня, в парку Пам’яті і Слави села Мирне урочисто відкрили пам’ятний стенд на честь загиблого військового-земляка Дмитра Олександровича Пучкова. Про це повідомила пресслужба виконавчого комітету громади. 

Дмитро боронив країну у найзапеклішій ділянці фронту – на Луганщині. У травні він перестав виходити на зв’язок із рідними. Ціле літо родина сподівалася, що почує рідний голос, однак у вересні до громади найшла звістка про те, що захисник загинув 19 травня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Білогорівка. 18 жовтня йому мало виповнитися 43 роки…

На церемонію відкриття портрета прийшли рідні, близькі та небайдужі мешканці громади. Після зняття прапору, присутні вшанували пам’ять полеглих хвилиною мовчання, а священник освятив місце.

Було багато сліз та розмов про те, якою життєрадісною людиною був полеглий. 

“Односельці запам’ятають його як людину з постійною посмішкою, який як ніхто любив свою маму та завжди поспішав до рідної хати в рідне село. Він – наш Герой наш захисник, який віддав своє життя заради нас”, – йдеться в повідомленні пресслужби. 

Нагадаємо, Алею памʼяті і слави в селі Мирне Вилківської громади відкрили у серпні поточного року. Тоді тут розміщувалося два портрети.

Поділитись
Зараз читають