Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Продавала неіснуючі квитки та морські документи: шахрайці з міста Ізмаїл загрожує в’язниця

23 Вересня 2024 10:42
Олександра Сергєєва
Продавала неіснуючі квитки та морські документи: шахрайці з міста Ізмаїл загрожує в’язниця

Нещодавно 22-річну дівчину вже було засуджено за аналогічні злочини до 5 років позбавлення волі з іспитовим стоком 1 рік, проте на шлях виправлення вона не стала та знову повернулася на кримінальну стежку. Про це повідомили у поліції.

Так, перебуваючи на іспитовому терміні, дівчина переглядала  оголошення співмістян, які потребували різних послуг, зв’язувалася з ними та запевняла, що може допомогти у розв’язанні питань. 

Спочатку 22-річна зловмисниця знайшла оголошення співмістянки, яка шукала людину, що зможе допомогти з переоформленням документів моряка. Дівчина написала їй, оцінивши свої послуги у 8650 тисяч гривень, які треба було заплатити наперед. Довірлива пані перерахувала гроші на отриманий банківський рахунок, після чого була заблокована.

Згодом дівчина написала ще одній жінці, яка шукала автоперевізника до Болгарії. Дівчина запропонувала пані місце в автобусі за умови повної передоплати розміром 6000 гривень. Клієнтка погодилася, на карту зловмисниці знову надійшли гроші, після чого остання перестала виходити на зв’язок.

Загалом дівчина ошукала людей на 14 650 гривень.

Наразі їй повідомлено про підозру у заволодінні чужим майном шляхом обману. За скоєне їй загрожує до трьох років позбавлення волі.

На час слідства шахрайці обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Поділитись
Зараз читають