Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На фронті загинув захисник з Маразліївської громади

21 Вересня 2024 16:06
Ганна Ковальова
На фронті загинув захисник з Маразліївської громади

Білгород-Дністровщина не знімає жалоби. До Маразліївської громади надійшла трагічна звістка: на Курському напрямку загинув мешканець села Олексіївка, захисник України Павленко Василь Васильович 02.06.1983 року народження. Про це повідомили в пресслужбі Маразліївської громади.

Молодший сержант Павленко загинув 17 вересня поточного року в районі населеного пункту Ольгівка Курської області. У вічній скорботі залишилася родина воїна: дружина та троє дітей.

“Захищаючи нашу рідну Батьківщину від російських окупантів, проявляючи стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі, Василь Павленко до кінця залишався вірним військовій присязі та українському народу, до останнього подиху відстоював територіальну цілісність, недоторканість та незалежність України. Маразліївська сільська рада висловлює щирі співчуття всім рідним, близьким та побратимам загиблого. Нехай добрий, світлий спомин про загиблого захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, усіх, хто знав його, любив та шанував”, – зазначили в громаді.

У коментарях до допису земляки воїна зазначили, що Василь був дуж добрим та щирим чоловіком.

Інтернет-видання “Махала” висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Героям слава!

Поділитись
Зараз читають