Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Харьковський Володимир

20 Вересня 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Харьковський Володимир

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо уродженця села Випасне Білгород- Дністровського району Харьковського Володимира Миколайовича, який загинув від рук російських окупантів у червні 2024 року.

Як повідомляє Білгород-Дністровська районна державна адміністрація народився Володимир 9 травня 1973 року у селі Випасне Мологівської громади. Тут він навчався, жив та працював, згодом переїхав мешкати у Білгород-Дністровський.

У жовтні 2002 року Володимир одружився. Разом із дружиною  Оксаною виховував двох синів.

З настанням повномасштабного вторгнення чоловік добровільно доєднався до лав ЗСУ. Він став захищати рідну країну у складі 152-го окремого батальйону територіальної оборони 117 ОБрТрО. Разом із побратимами захисник боронив та виконував бойові задачі на Херсонському та Куп’янському напрямках.  

18 червня 2024 року під час виконання своїх службових обов’язків поблизу населеного пункту Придніпровське, що на Херсонщині воїн загинув. 22 червня Білгород-Дністровська громада провела захисника в останню путь. 

Поділитись
Зараз читають