Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На одному з перехресть Ізмаїла сталася ДТП: літній чоловік у лікарні (Фото)

17 Вересня 2024 13:31
Олександра Сергєєва
На одному з перехресть Ізмаїла сталася ДТП: літній чоловік у лікарні (Фото)

Сьогодні вранці, 17 вересня, на розі вулиць Шевченка та Грушевського зіштовхнулися легковик та мотоцикл. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з місця події. 

Водійка легкового автомобіля, повертаючи ліворуч, не надала перевагу мотоциклісту, який рухався у зустрічному напрямку, внаслідок чого сталося зіткнення. Літнього водія двоколісника госпіталізували до хірургічного відділення міської лікарні з переламами шістьох ребер та ключиці. 

Як нашому виданню розповів свідок аварії, жінка не могла бачити мотоцикліста. Зупинившись для повороту ліворуч вона надала перевагу двом автомобілям та велосипедисту, однак мотоцикл не помітила через те, що той рухався під бордюром і його закривали інші транспортні засоби.

Коли автомобіль, який закривав від огляду мотоцикліста, проїхав, жінка почала потроху рухатися, але в цей момент мотоцикліст різко дав газу, змістився з правої смуги на ліву та в’їхав в автомобіль. 

Як зазначив свідок, на швидкості їхав саме мотоцикл, а жінка ледве-ледве, проте в очах закону вона вже перебувала на зустрічній смузі та є винуватицею аварію. Однак він наполягає на тому, що побачити його, а тим паче передбачити те, що він буде перестроюватися між смугами, було неможливо. 

Правоохоронці досі оглядають місце події, тож на зазначеній ділянці рух ускладнено. 

Поділитись
Зараз читають