Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Пастухов Анатолій

14 Вересня 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Пастухов Анатолій

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо уродженця міста Арциз Болградського району Пастухова Анатолія Володимировича, який загинув від рук російських окупантів у липні 2024 року.

Як повідомляє Арцизька громада, народився Анатолій 23 січня 1983 року у місті Арциз. Тут він закінчив школу, жив та працював. Був дуже відповідальною, доброю та справедливою людиною.

11 липня 2023 року Анатолій добровільно доєднався до лав ЗСУ. Навесні 2024 року під час виконання службових обов’язків військового було поранено. Однак після лікування, через місяць, захисник повернувся аби продовжувати боронити рідну країну від ворога. 

1 липня 2024 року під час виконання бойового завдання у бою біля населеного пункту Красногорівка Покровського району Донецької області воїн загинув. Вдома у захисника залишилась мати та рідна сестра.

6 липня військовослужбовця провели в останню путь та поховали у рідному місті на Алеї Слави центрального кладовища.
14 серпня Пастухову Анатолію було посмертно присвоєно звання «Почесний громадянин Арцизької міської територіальної громади».

Поділитись
Зараз читають