Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Спортсменка з міста Ізмаїл стала чемпіонкою Азії з боксу

11 Вересня 2024 12:12
Олександра Сергєєва
Спортсменка з міста Ізмаїл стала чемпіонкою Азії з боксу

З 27 серпня по 10 вересня в місті Аль-Айн Об’єднаних Арабських Еміратів проходив чемпіонат Азії з боксу серед юніорів, в якому вперше у своїй історії взяла участь українська збірна. У складі збірної нашу країну представила й боксерка з міста Ізмаїл Ангеліна Румянцева. Про це повідомила пресслужба Бессарабської федерації грепплінгу. 

Колишня вихованка відділення боксу Ізмаїльської ДЮСШ Ангеліна Румянцева виступила у ваговій категорії 55 кг. Дівчина обійшла усіх суперниць та здобула золото чемпіонату.  

Як пізніше розповіла тренерка та мама спортсменки Лана Румянцева, шлях до фіналу був дуже складним. Бій за місце у фіналі з представницею Індії став найскладнішим за останні два роки, а двобій у фіналі з представницею Казахстану пройшов ще напруженіше. Проте Ангеліна зібрала усю волю в кулак та виборола титул чемпіонки Азії  з боксу серед юнаків та дівчат.

Відзначимо, Ангеліна є призером Всеукраїнських турнірів у містах Корсунь-Шевченківський та Одесі, а минулого року Ангеліна Румянцева стала кращою боксеркою чемпіонату України. 

Поділитись
Зараз читають