Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Скляров Артем

11 Вересня 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Скляров Артем

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо мешканця міста Ізмаїл Склярова Артема Миколайовича, який загинув від рук російських окупантів у жовтні 2023 року.

Як повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України, народився Артем 28 березня 1994 року у місті Біла Церква. У цивільному житті хлопець був майстром спорту зі спортивної гімнастики. Він посідав безліч призових місць, в тому числі й за кордоном. Вищу професію хлопець отримав у Національному університеті фізичного виховання і спорту України. 

Після закінчення Білоцерківської дитячо-юнацької спортивної школи №1, чоловік залишився працювати там тренером-викладачем у відділенні гімнастики.  

БУ 2016 році Артем був призваний на строкову службу, а вже у грудні 2017 року долучився до лав Державної прикордонної служби як військовослужбовець за контрактом. Через деякий час став працювати у Ізмаїльському районі. На службі Артем зарекомендував себе лише з позитивного боку.

За день до повномасштабного вторгнення військовий був переведений з відділення прикордонної служби «Нагірне» відділу «Рені» до прикордонної комендатури швидкого реагування. 

13 жовтня 2023 року, під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Макіївка Сватівського району Луганської області військовослужбовець загинув.

21 жовтня у рідному місті захисника провели в останню путь та поховали на місцевому кладовищі з усіма військовими почестями. Попрощатися з воїном приїхали зокрема й побратими з Ізмаїльського прикордонного загону.

Поділитись
Зараз читають