Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Вилкове фіксують наслідки нічної атаки: куди звертатися постраждалим?

08 Вересня 2024 18:50
Ганна Ковальова
У Вилкове фіксують наслідки нічної атаки: куди звертатися постраждалим?

В Ізмаїльському районі триває фіксація та ліквідація наслідків сьогоднішньої російської атаки. Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Станом на 18:30 у місті Вилкове обстежено 12 приватних домогосподарств. Пошкодження будівель, за словами Олега Кіпера, складають від 30 до 70%.

“Найближчим часом заплановано обстеження багатоквартирних будинків (де розбиті вікна) та пошкодженого готельного комплексу. Поки відбувається оцінка збитків, території загального користування приводять до належного стану, власникам пошкоджених помешкань надається плівка та інші матеріали для тимчасового закриття вікон”, – повідомив Олег Кіпер. 

Він також зазначив, що співробітники Вилківської міської ради приймають звернення щодо оформлення матеріальної допомоги, надають консультації щодо пакета документів, який необхідно зібрати для оформлення допомоги. Власники постраждалих будівель можуть звертатися за допомогою та консультацією за телефоном: +38 066 752 89 53.

Нагадаємо, в ніч на 8 вересня російські окупанти атакували південь Одещини ударними дронами-камікадзе типу “Shahed-131/136”. Під час атаки постраждало місто Вилкове, зокрема готельно-ресторанний комплекс “Дельта”. Через ворожу атаку Румунія була вимушена оголосити у двох областях сигнал повітряної тривоги та підняти у небо на бойове чергування два літаки F-16.

Поділитись
Зараз читають