Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Чернобай Сергій

08 Вересня 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Чернобай Сергій

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо уродженця села Багате Ізмаїльського району Чернобая Сергія Васильовича, який загинув від рук російських окупантів у червні 2024 року.

Як повідомляє Саф’янівська сільська територіальна громада, народився Сергій 24 січня 1982 року у селі Багате Саф’янівської сільської громади. Тут він працював та жив майже усе своє життя, створив родину та разом із дружиною виховував трьох дітей. 

З початком повномасштабного вторгнення чоловік добровільно доєднався до лав ЗСУ. Був гранатометником 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 2 механізованої роти. Разом із побратимами знаходився у найзапекліших напрямках фронту, зокрема на Донеччині. 

Земляки пам’ятають Сергія як дуже світлу людину: доброго, мудрого, працьовитого чоловіка, який завжди захищав інших як в цивільному житті, так і на фронті. 

26 червня 2024 року під час виконання чергового бойового завдання, поблизу населеного пункту Красногорівка Покровського району Донецької області, захисник загинув.

1 липня у рідному селі воїна провели в останню путь та з усіма військовими почестями поховали на сільському кладовищі.

Поділитись
Зараз читають