Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Назавжди 36: в селі Кам’янське Арцизької громади попрощалися з Тищенко Сергієм

06 Вересня 2024 15:10
Наталя Іванова
Назавжди 36: в селі Кам’янське Арцизької громади попрощалися з Тищенко Сергієм

У селі Кам’янське Арцизької громади прощалися з загиблим на фронті воїном Тищенко Сергієм Леонідовичем. Чоловіку нещодавно виповнилося 36 років. Попри сильний дощ, односельці вийшли, щоб провести Сергія в останню путь. Про це повідомляє видання «Махала».

Звістка про загибель уродженця села Кам’янське надійшла до Арцизької громади декілька днів тому. Сьогодні з усіма почестями та шаною односельці провели Сергія Леонідовича в останню путь, утворивши живий коридор від початку села і до будинку загиблого. На фронт воїна призвали 11 червня, а 30 серпня він загинув під час виконання бойового завдання. 

Сергій закінчив місцеву школу. За словами вчителів, був дуже старанним і добре вихованим учнем, якого вони не забудуть ніколи. Останні роки проживав в Одесі.

Коли прийшов час боронити рідну землю, Сергій, не вагаючись, став на захист своєї країни. Служив з честю, мужністю та непохитною вірою в перемогу.

Сергій Леонідович загинув на фронті, виконуючи свій військовий обов’язок. Його смерть стала великою втратою для рідних, друзів і всієї громади. Односельці запам’ятають Сергія як людину з великим серцем і справжнім патріотом.

«У Сергія залишилися батьки та сестра. До батьків він завжди ставився з глибокою шаною, допомагав їм у всьому, був добрим і люблячим сином. Він з дитинства відзначався щирістю, добротою та готовністю завжди прийти на допомогу. Виконував свої обіцянки та з повагою ставився до людей. Любив своє рідне село Кам’янське. Коли він пішов захищати країну, ми всі пишалися ним, але також відчували тривогу. Сергій був нашим захисником, і ми вірили, що з ним наша Батьківщина у надійних руках. Він вірив у майбутнє нашої держави. Вічна йому пам’ять», – поділилися його односельці.

Нагадаємо, про загибель Сергія повідомив голова Арцизької громади.

Фото видання “Махала”.

Поділитись
Зараз читають