Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Білгород-Дністровському районі сталося дві автопригоди за участю мотоциклів: є постраждалі

28 Серпня 2024 16:23
Олександра Сергєєва
У Білгород-Дністровському районі сталося дві автопригоди за участю мотоциклів: є постраждалі

Автопригоди сталися вчора, 27 серпня, одна в селі Струмок Татарбунарської громади, а друга у місті Білгород-Дністровський. Про це повідомили у поліції.

У селі Струмок 14-річний юнак, рухаючись на батьківському мотоциклі, пішов на обгін у той час, коли автомобіль, який рухався попереду, повертав ліворуч. Внаслідок чого мотоцикліст врізався в автомобіль, впав та зламав руку. Його довелося госпіталізувати до лікарні. 28-річний водій автомобіля не постраждав. Перевірка обох водіїв на стан сп’яніння показала, що вони були тверезі. 

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості щодо аварії, аби притягнути винуватця до відповідальності. Крім того, адміністративний штраф від 850 до 1700 гривень може загрожувати батькам підлітка. 

У Білгороді-Дністровському винуватцем аварії виявився водій легковика. Здійснюючи розворот 50-річний водій не впевнився у безпечності маневру та зіткнувся з 50-річним мотоциклістом, який їхав у попутному напрямку.

Внаслідок зіткнення водія двоколісника госпіталізували з переломом ноги.  За скоєння ДТП, в якому людина отримала травми середньої тяжкості, керманичу загрожує штраф від 51 до 85 тисяч гривень, або громадські роботи, або обмеження волі на строк до трьох років. 

Поділитись
Зараз читають