Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Перчуляк Тимофій

27 Серпня 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Перчуляк Тимофій

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо мешканця села Випасне Білгород-Дністровського району Перчуляк Тимофія Володимировича, який загинув від рук російських окупантів у червні 2024 року.

Як повідомляє Білгород-Дністровська районна державна адміністрація, народився Тимофій 9 березня 1998 року. У 2018 році хлопець закінчив Білгород-Дністровський морський рибопромисловий фаховий коледж. 

Зарекомендував себе чуйною, доброю, світлою людиною з великим серцем та амбітними планами на майбутнє. Однак з початком повномасштабного вторгнення всі мрії та цілі хлопцю довелося відкласти на другий план.

Тимофій добровільно став на захист нашої держави, доєднавшись до лав ЗСУ. Разом із побратимами захисник боронив Харківщину. 

1 червня 2024 року під час виконання своїх військових обов’язків, після отримання поранень несумісних з життям,  біля населеного пункту Волохівське, Чугуївського району, Харківської області воїн загинув.

9 червня у селі Випасне захисника провели в останню путь та поховали на місцевому кладовищі, віддавши загиблому належну шану.

Поділитись
Зараз читають