Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Українська родина тревел-блогерів завітала до міста Болград

05 Серпня 2024 14:05
Олександра Сергєєва
Українська родина тревел-блогерів завітала до міста Болград

Подружжя Максим та Ольга вишукують найцікавіші куточки країни та на своєму каналі “Узол та Манько” діляться з підписниками своїми “знахідками”. У пошуках колоритних місць та неординарних людей вони завітали до міста Болград, де знайшли усе, що шукали. Про візит родини блогерів до Бессарабії розповіли у КЗ “Туристичний інформаційний центр “Болград”.

Канал родини, що зібрав 214 тисяч підписників і майже 27 мільйонів переглядів, займається популяризацією українських місць, які досі невідомі пересічному туристу. Пошук такого місця привів їх до Болграда і місто не залишило гостів байдужими. 

Для блогерів провели оглядову екскурсію по місту та показали дві гастрономічні локації – “Щедра околиця” і “Балканські ястія”.

Навіть дощ, який пішов під кінець візиту родини, не зміг зіпсувати настрій – блогери залишилися у захваті від подорожі та пообіцяли зняти ще один випуск, але вже не про місто, а про його мешканців та національні традиції. 

Перший випуск про місто має вийти найближчим часом на ютуб-каналі “Узол та Манько”.

Нагадаємо, минулого року до міста Болград завітав відомий італійський шеф-кухар Марко Черветті, який відвідав місцевий ринок. Також до Болграда приїжджали гастро-тревел блогери Міша Кацурін та Антон Птушкін.

Поділитись
Зараз читають