Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Гавриш Володимир

05 Серпня 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Гавриш Володимир

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо уродженця міста Ізмаїл Гавриша Володимира, який загинув від рук російських окупантів у листопаді 2022 року.

Як повідомляє головний редактор інтернет-видання «Цензор. НЕТ» Юрій Бутусов, народився Володимир у місті Ізмаїл. Чоловік працював в Одесі на керівних посадах у різних фірмах, здобув декілька економічних освіт у ЄС. Був членом команди Саакашвілі після Революції Гідності та головою Окнянської адміністрації. Згодом переїхав жити на Київщину.

З початком повномасштабного вторгнення Володимир доєднався до лав ЗСУ. Маючи за плечима військовий досвід став сержантом піхоти.

Спочатку військовий був у лавах 128-го батальйону тероборони Дніпровського району Києва, але пізніше перевівся звідти у 5-й штурмовий полк. 

1 листопада, під час виконання бойового завдання, на полі бою захисник загинув. 3 листопада 2022 року воїна провели в останню путь та поховали на Байковому кладовищі у Києві. 

Поділитись
Зараз читають