Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Потапов Віктор

02 Серпня 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Потапов Віктор

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо мешканця села Стара Некрасівка Ізмаїльського району Потапова Віктора Івановича, який загинув від рук російських окупантів у травні 2024 року.

Як повідомляє Саф’янівська сільська територіальна громада, народився Віктор 8 січня 1994 року. Навчався в Утконосівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІ ступенів. За словами вчителів, Віктор був відмінником, активістом школи, полюбляв грати у футбол.

У житті чоловік був працьовитим, чесним, порядним. Він слугував прикладом для свого молодшого брата. 

З початком повномасштабного вторгнення чоловік доєднався до лав ЗСУ. Був стрільцем стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти, солдатом. Разом із побратимами боронив Харківщину. 

21 травня 2024 року під час виконання бойового завдання внаслідок ворожого обстрілу з мінометної зброї у районі населеного пункту Стариця Харківської області захисник загинув. 

31 травня в селі Стара Некрасівка воїна провели в останню путь та поховали на місцевому кладовищі, віддавши йому належну шану. 

Поділитись
Зараз читають