Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Лупашко Микола

30 Липня 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Лупашко Микола

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо мешканця села Нова Царичанка Білгород-Дністровського району Лупашко Миколу Олександровича, який загинув від рук російських окупантів у травні 2024 року.

Як повідомляє Білгород-Дністровська районна державна адміністрація, народився Микола 10 лютого 1992 року. Від початку повномасштабного вторгнення чоловік доєднався до лав ЗСУ. 

Серед побратимів мав прізвисько “Якут”.  Боронив країну на одному із найнебезпечніших напрямках фронту – Донеччині. За гідне несення військової служби та майстерне виконання бойових завдань побратими називали військового “красунчиком”.

19 травня 2024 року під час виконання бойового завдання, після отримання поранень несумісних з життям, в районі населеного пункту Новопокровське, Покровського району, Донецької області захисник загинув. Поховали воїна в рідному селі з усіма військовими почестями. 

Поділитись
Зараз читають