Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Мазурін Віктор

27 Липня 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Мазурін Віктор

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо уродженця міста Ізмаїл Мазуріна Віктора Сергійовича, який загинув від рук російських окупантів у лютому 2024 року.

Як повідомляє міський голова Ізмаїла Андрій Абрамченко, народився Віктор в Ізмаїлі у 1986 році. Після закінчення однієї з місцевих шкіл, хлопець засвоював професію судноводіння в місті Херсон. Також навчався в Києві. Обравши професію моряка, Віктор з кожного рейсу повертався у рідне місто. 

Чоловік був життєрадісною людиною, багатим на творчі ідеї. У вільний від роботи час Віктор віддавав перевагу грі на гітарі. 

Черговий рейс чоловіка мав початися 24 лютого 2022 року, саме в той день, коли почалось повномасштабне вторгнення. Тому він, залишивши основну роботу, пішов виконувати свій громадянській обов’язок – захищати рідну країну від нападника. 

Був оператором відділення протитанкових керованих ракет взводу протитанкових керованих ракет. Разом із побратимами перебував у найзапекліших ділянках фронту. 

У лютому військовий мав приїхати додому у відпустку, однак не встиг. 9 лютого 2024 року в зоні виконання бойових завдань захисник загинув. Вдома на нього чекали дружина та син. 

17 лютого воїна провели в останню путь та поховали у рідному місті на Алеї Слави нового кладовища.

 

Поділитись
Зараз читають