Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Російські окупанти атакували Ізмаїл: є влучання в житлову багатоповерхівку та порт

24 Липня 2024 08:51
Ганна Ковальова
Російські окупанти атакували Ізмаїл: є влучання в житлову багатоповерхівку та порт

Вночі російська армія атакувала ударними безпілотниками Ізмаїльський район. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера.

Під прицілом росіян була припортова інфраструктура та багатоквартирний житловий будинок. Троє людей отримали поранення. Двоє з них шпиталізували у стані середнього ступеня важкості, ще одна постраждала отримала медичну допомогу на місці.

Окрім цього внаслідок обстрілу відбулися руйнування декількох будівель припортової інфраструктури. Пошкоджено 3 вантажних автомобілі. На місці також спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували співробітники ДСНС. 

Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян проти цивільного населення Одещини.

Міський голова Ізмаїла Абрамченко нагадав, куди слід звертатися, якщо ваше житло було пошкоджено внаслідок російської атаки:

“У разі пошкодження/руйнування житла внаслідок збройної агресії російської федерації проти України в м.Ізмаїл для надання інформації з метою вжиття подальших заходів необхідно звернутись до чергових спеціалістів Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради з 8.00 до 20.00 без вихідних за телефонами: (04841) 7-52-21, (098) 831 36 63”, – зазначив Андрій Абрамченко.

Поділитись
Зараз читають