Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Під прицілом росіян – узбережжя Чорного моря на Одещині: деталі

14 Липня 2024 10:01
Ганна Ковальова
Під прицілом росіян – узбережжя Чорного моря на Одещині: деталі

Внаслідок вчорашньої атаки на Одещину російська окупаційна армія завдала шкоди природі, оскільки їхня ракета влучила у відкриту місцевість на узбережжі Чорного моря. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на Сили оборони півдня.

Вчора стало відомо, що вдень 13 липня росіяни завдали ракетного удару по Одещині. Однак пізніше військове командування розповіло про наслідки атаки та цілі ворога.

Як зазначили в Силах оборони півдня, внаслідок атаки виникло загоряння сухої трави на відкритій  місцевості. Під ворожим прицілом в чергове опинилися рекреаційна та прибережна зони. 

“Це підступно та  дуже небезпечно в той час, коли багато людей відпочивають біля моря. Тому ще раз наголошуємо будьте уважні до сигналів повітряних тривог. Оперативно переходьте в укриття!” – зазначили військові.

Надаємо, в Одеській області офіційно дозволено відпочивати на 10 пляжних зонах в Одесі та одній в селищі Приморське Вилківської громади. Ці місця обладнані захисними сітками в морі, що унеможливлюють потрапляння мін; спостережно-рятувальними постами; наявними поблизу укриттями; засобами гучного мовлення, аби вчасно знати про можливу небезпеку.

Поділитись
Зараз читають