Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Арцизькій громаді розпочинається ремонт доріг: де саме?

09 Липня 2024 18:00
Ганна Ковальова
В Арцизькій громаді розпочинається ремонт доріг: де саме?

На цьому тижні в Арцизькій громаді розпочнеться підготовка до ремонту декількох доріг, які зʼєднують її з сусідніми громадами. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на міського голову Арциза Сергія Парпуланського.

Він повідомив, що нещодавно до громади завітали з робочим візитом голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко, директор Служби місцевих доріг в Одеській області Андрій Смоляров та представник ТОВ «Євродор» Артак Аветисян. Делегація оглянула проблемні ділянки доріг в громаді. За результатом зустрічі в громаді стартують ремонтні роботи.

“Розпочинаємо запланований на цей рік ремонт першої найбільш зношеної ділянки дороги О160707 Делень-Новоселівка-Теплиця для забезпечення безпечного підвезення школярів до закладів освіти та соціальних об’єктів. На цьому тижні працівники КП «Комфорт-16» розпочнуть роботи з розчистки узбіччя дороги (покіс трави, видалення порослі, обрізка аварійних гілок). Одночасно Служба місцевих доріг разом з Арцизькою міською радою та Теплицькою сільською радою на умовах співфінансування почне ремонт дорожнього покриття”, – повідомив міський голова.

Окрім цього Сергій Парпуланський запевнив, що найближчим часом розпочнуться ремонтні роботи для забезпечення проїзду до села Мирнопілля.

“В межах Арцизької громади нас найбільш турбує ділянка біля ХПП, яка розбита дощенту. В межах ремонтних робіт ділянка буде відновлена”, – повідомив очільник громади.

Нагадаємо, в березні поточного року депутати Болградської райради зверталися до Облдержадміністрації  та ДП «Служба місцевих автомобільних доріг» з проханням відремонтувати цю ділянку дороги. Депутати апелювали тим, що поганий стан дороги ускладнює життя усіх мешканців села Мирнопілля та унеможливлює роботу Мирнопільського геріатричного будинку-інтернат», в якому на постійній основі проживає 130 осіб. 

“Від імені всієї громади висловлюю щиру подяку за підтримку та сприяння керівництву Одеській ОВА, Болградській РВА та Службі місцевих доріг у ремонті аварійної ділянки дороги Арциз – Спаське”, – зазначив Сергій Парпуланський.

Поділитись
Зараз читають