Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Волонтери з Болграда за запитом військових передали на фронт обладнання

10 Липня 2024 13:00
Лілія Биковська
Волонтери з Болграда за запитом військових передали на фронт обладнання

Днями волонтери з міста Болград закупили обладнання, яке запросили морські піхотинці 88 окремого батальйону, та відправили його на фронт. Про це Махалі повідомила волонтерка Оксана Кілафли.

Усього на обладнання волонтери витратили 80 тисяч гривень. Вдалося закупити: обладнання для ретранслятора під FPV-дрон – відео модулі та модулі управління, які необхідні для збільшення дальності роботи дрона та покращення якості його роботи, модулі, передавачі, щогла та інші комплектуючі. До того ж вдалося придбати наземні станції, які робили суто за запитом військових, адже потрібних в наявності не було.

На своїй сторінці у Фейсбуці Оксана Кілафли опублікувала відео-подяку від морських піхотинців, які вже отримали необхідне обладнання.

Волонтерка повідомила, що гроші на цей запит збирались завдяки донатам небайдужих людей. Також вагомий внесок внесли школярі Болградської громади, які першого червня провели благодійний ярмарок «Діти за мир».

«Наша вдячність і любов має перетворюватися на зброю, що допоможе нашим воїнам боротися з ворогом», – зазначила Оксана Кілафли.

Наразі у волонтерів триває великий збір на півмільйона гривень для аеророзвідки 88 ОБМП, долучитися до якого можна за реквізитами: 

Номер картки: 5375 4112 0729 1233

Монобанка за посиланням

Поділитись
Зараз читають