Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Кількість загиблих українців внаслідок масованої ракетної атаки зросла

09 Липня 2024 10:30
Ганна Ковальова
Кількість загиблих українців внаслідок масованої ракетної атаки зросла

Станом на 10:00 9 липня в містах, які найбільше постраждали віч вчорашньої ракетної атаки, продовжується пошуково-рятувальна операція. На зараз відомо про 38 загиблих, серед них четверо дітей. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Він також зазначив, що поранення отримали 190 людей. Усім надається допомога. У лікарнях Києва перебувають 64 людини, 28 госпіталізовано в Кривому Розі, 6 людей – у Дніпрі. Всі пацієнти з «Охматдиту» переведені в інші медичні заклади.

“В частині місць влучання ракет аварійно-рятувальні роботи не припинялися всю ніч. Залучено майже 400 рятувальників. Дякую всім, хто рятує та дбає про наших людей, усім, хто залучений, усім, хто допомагає. Ми продовжуємо нашу роботу для збільшення захисту наших міст і громад від російського терору. Будуть рішення. Світ має для цього необхідну силу”, – поділився Президент. 

Нагадаємо, 8 липня росіяни здійснили масовану ракетну атаку на Україну. Під прицілом опинилися Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Усього армія РФ випустила 38 ракет різних типів. Одна з них влучила в дитячу лікарню “Охматдит”. Станом на 17:30 8 липня було відомо про 33 загиблих та 137 постраждалих.

Поділитись
Зараз читають