Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Збували від канабісу до амфетамінів: в Одеській області викрили мережу розповсюдження наркотиків з мільйонним обігом (Фото, відео)

13 Березня 2024 12:32
Олександра Сергєєва
Збували від канабісу до амфетамінів: в Одеській області викрили мережу розповсюдження наркотиків з мільйонним обігом (Фото, відео)

Організаторкою наркобізнесу виявилася 29-річна мешканка Одещини, якій допомагала подруга та ще двоє чоловіків. Про це повідомила пресслужба Південного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Злочинне угруповання розповсюджувала по всій країні майже увесь спектр наркотичних речовин: крек, канабіс, амфетамін та Alfa PVP. 

Наркозалежних “клієнтів” вони знаходили за допомогою телеграм-каналу, а доставку здійснювали через курʼєрів та поштові відправлення.

Бізнес йшов досить вдало – щомісячний дохід місцевих “Пабло Ескобарів” складав близько 2,5 мільйонів гривень. 

Декілька місяців правоохоронці “полювали” на наркобаронів і нарешті їм вдалося їх упіймати. Під час санкціонованих обшуків за місцями проживання голови “картелю” та її спільників, а також у поштових відділеннях та автомобілях підозрюваних, було знайдено понад 4 кілограми різних наркотиків, мобільні телефони, банківські картки, електронні ваги, подрібнювач, поліетиленові вакуумні пакети.

Наразі усіх чотирьох учасників затримали та повідомили їм про підозру у виотовленні наркотиків з метою збуту. Їм загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Поділитись
Зараз читають