Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Власов Володимир

20 Лютого 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Власов Володимир

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо уродженця міста Рені Ізмаїльського району Власова Володимира Володимировича, який загинув від рук російських окупантів у грудні 2023 року.

Володимир народився 9 травня 1998 року в місті Рені. Навчався в місцевій школі № 3, після завершення якої вступив до Дунайського центру професійної освіти. У вільний час хлопець захоплювався спортом та підтримував здоровий спосіб життя.

У 2019 році Володимир розпочав військову службу в Ізмаїльському прикордонному загоні у відділі прикордонної служби «Рені». 

“Товариші по службі завжди тільки позитивно відгукувались про Володимира. Він завжди був готовий прийти на допомогу та підтримати”, – йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України.

Наприкінці 2021 року Володимира направили служити до  Білгород-Дністровського прикордонного загону, там він проходив службу у складі прикордонної комендатури швидкого реагування.

З червня 2023 року по серпень разом з побратимами виконував бойові завдання на Сході України. Трохи згодом Володимира перевели для подальшої служби до Краматорського прикордонного загону.

29 грудня 2023 року біля населеного пункту Курдюмівка Бахмутського району, Володимир отримав поранення, несумісне із життям. У нього залишилась мати, наречена та маленький син. 

18 січня 2024 року Володимира провели в останній путь та поховали на міському кладовищі на Алеї Слави.

3 лютого сестра Володимира створила петицію про присвоєння йому почесного звання Героя України (посмертно), яку ви можете підтримати за посиланням.

Поділитись
Зараз читають