Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Присвятили свою перемогу захиснику острова Зміїний: ФК “Шторм” з міста Болград став чемпіоном фестивалю з футболу (Фото, відео) 

12 Лютого 2024 14:23
Софія Чебан
Присвятили свою перемогу захиснику острова Зміїний: ФК “Шторм” з міста Болград став чемпіоном фестивалю з футболу (Фото, відео) 

Футбольний клуб “Шторм” з міста Болград вже не вперше гідно представляє наше місто в різних спортивних заходах. З дев’ятого по одинадцяте лютого в місті Подільськ пройшов футбольний фестиваль  “Loko Cup”, в якому взяли участь й наші спортсмени. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала”.

“Наша команда з усіх учасників була наймолодша. Болград представляли юні футболісти 2012 – 2013 р.н. Ми вперше грали проти команд-учасників обласних та всеукраїнських турнірів, тому було дуже хвилююче, але й цікаво”, – розповів тренер команди Іван Миргородський. 

Юні футболісти гідно показали себе в усіх іграх з противниками. П’ять перемог з п’яти, 88 забитих м’ячів і лише один пропущений! В результаті – команда “Шторм” визнана чемпіонами футбольного фестивалю. Свою перемогу команда присвятила воїну з острова Зміїний Володимиру Каратанасу, який вже два роки знаходиться в полоні ворога. 

“В нас з хлопцями є одна дуже цінна для нас мрія та мета. Ми чекаємо на повернення додому нашого головного вболівальника, батька воротаря нашої команди, захисника острова Зміїний Володимира Каратанас. І цю перемогу всі ми присвячуємо йому. Я, як тренер був впевнений, що штормовці не підведуть та гідно покажуть себе в кожному з турнірів. Цей дебют став для наших хлопців дуже гарним стартом у спортивній кар’єрі”, – підкреслив Іван Миргородський. 

Також тренер зазначив, що ця поїздка стала реальною завдяки батькам футболістів та спонсорам, які вірять в успіх ФК. 

“Хочу подякувати всім, хто фінансово підтримав поїздку до міста Подільськ. Дякуємо за підтримку та віру в футбольне майбутнє району”, – зазначив тренер ФК “Шторм”. 

Фото: сторінка ФК “Шторм” у Facebook. 

Поділитись
Зараз читають