Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Російський безпілотник впав на житловий квартал на Одещині: є загиблий

17 Грудня 2023 09:09
Ганна Ковальова
Російський безпілотник впав на житловий квартал на Одещині: є загиблий

Вночі армія Російської Федерації втретє за цей тиждень атакувала Одещину ударними безпілотниками типу “Shahed-136”. В результаті цієї атаки постраждали житлові будинки, є загиблий.

Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Нічна атака тривала понад дві години. Сигнал повітряної тривоги лунав з 22:56 до 01:07. За цей час українським оборонцям вдалося збити 9 шахедів.

“Один із збитих безпілотників впав у житловий квартал в Одеському районі та вибухнув. Відбулося руйнування з подальшим загорянням житлових приватних будинків та складського приміщення приватної спортивної установи. Рятувальники оперативно загасили пожежу. В одному з будинків було виявлено загиблу людину. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким…” – зазначив Олег Кіпер.

В головному управлінні ДСНС в Одеській області повідомили, що на ліквідацію наслідків ворожої атаки їм знадобилось понад 4 години.

“Понад 4 години рятувальники ліквідовували наслідки ворожої атаки, де сталось руйнування 3-х одноповерхових житлових будинків, 2 з яких палали. На місці виявлено загиблого чоловіка. Також сталось руйнування складського приміщення приватної спортивної установи з подальшим загоранням, яке було ліквідовано вогнеборцями” – повідомили рятувальники.

Психологи ДСНС надавали допомогу місцевим мешканцям поруч розташованих будинків, частина з яких також зазнали пошкоджень.

Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян.

Фото: ДСНС в Одеській області, сили оборони півдня

Більше фотографій дивіться в нашому телеграм-каналі

Поділитись
Зараз читають