Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Допоможемо земляку перемогти: військовослужбовець з Одещини змагатиметься у суперфіналі шоу «Голос країни»

29 Жовтня 2023 12:01
Олександра Сергєєва
<strong>Допоможемо земляку перемогти: військовослужбовець з Одещини змагатиметься у суперфіналі шоу «Голос країни»</strong>

Командир взводу 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу Юрій Городецький наразі знаходиться за крок до перемоги. Підтримати воїна закликали його побратими.

На початку вересня Юрій пройшов сліпі прослуховування у новому сезоні шоу «Голос», зйомки якого проходять у Варшаві.

Тоді на його чуттєвий голос повернулися одразу двоє суддів – співачка Надія Дорофєєва та музикант, продюсер та автор хіту «Стефанія» Іван Клименко.

Трохи повагавшись Юрій обрав Надію, і не помилився – у творчому тандемі із талановитою співачкою йому вдалося дійти до фінішної прямої.

Сьогодні, 29 жовтня, о 21:00 на телеканал “1+1 Україна” транслюватиметься суперфінал європейського сезону “Голосу країни”.  За звання головного вокаліста країни окрім Юрія будуть боротися ще 7 учасників, тому боротьба буде запеклою і військовому дуже потрібна підтримка.

Суперфінал пройде у три епапи:

На першому етапі 8 фіналістів заспівають нові пісні, які вони ще не виконували у проєкті. Після закриття ліній для голосування четверо найкращих співаків, на думку телеглядачів, пройдуть до наступного туру.

У другому етапі традиційно учасники заспівають у дуеті зі своїми тренерами. Після виступів усіх учасників, які пройшли у другий тур, телеглядачі оберуть двох вокалістів, які будуть змагатися за звання “Голосу країни”.

В третьому етапі вокалісти вийдуть на сцену з піснями, які вони виконували на “сліпих прослуховуваннях”.

Підтримаємо разом нашого воїна-земляка, адже від маленької перемоги Збройних сил на пісенному фронті лише крок до Великої Перемоги на полі бою.

Нагадаємо, про життєвий шлях Юрія Городецького «Махала» розповідала раніше.

Поділитись
Зараз читають