Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Як виглядає дім в Ізмаїльському районі, в який вночі влучив “шахед”? (Фото)

12 Жовтня 2023 10:08
Ганна Ковальова
Як виглядає дім в Ізмаїльському районі, в який вночі влучив “шахед”? (Фото)

У ніч на 12 жовтня російські військові, застосовуючи заборонені міжнародним правом засоби ведення війни, здійснили дронову атаку по об’єктах цивільної та припортової інфраструктури Подунав’я. Ізмаїльська окружна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Про це повідомили в пресслужбі відомства.

Внаслідок атаки пошкоджено приватні домоволодіння, виробничі та складські приміщення.

Як раніше повідомляла “Махала”, 88-річна жінка отримала поранення, її госпіталізовано до лікарні.

Огляд місць подій триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється. На місцях працюють правоохоронні органи, які фіксують наслідки обстрілу.

Що робити, якщо ваше житло постраждало внаслідок атаки?

“У разі пошкодження/руйнування житла внаслідок збройної агресії російської федерації проти України в м.Ізмаїл, для надання інформації з метою вжиття подальших заходів необхідно звернутись до чергових спеціалістів Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради з 8:00 до 20:00 без вихідних за телефонами: (04841) 7-52-21, (098) 831 36 63”зазначив на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Ізмаїла Андрій Абрамченко.

Державна служба з надзвичайних ситуацій також показала світлини, на яких зображено, як рятувальники ліквідовували наслідки нічної атаки на Ізмаїльський район.

Поділитись
Зараз читають