Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

35-й окремій бригаді морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського – 5 років

21 Вересня 2023 14:35
Тетяна Терзі
35-й окремій бригаді морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського – 5 років

Сьогодні особовий склад 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського святкує п’яту річницю створення!

«З перших днів російської агресії проти України Ви встали на захист рідної землі. Пройшли справжні випробування під час звільнення Херсонщини та Донеччини. Своєю щоденною копіткою працею ви примножуєте славні бойові традиції морської піхоти, про що свідчать успіхи у ході виконання бойових завдань. Бажаємо Вам і Вашим рідним та близьким міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, мирного неба над головою. Нехай воля до перемоги буде сильною, віра у побратимів непохитною, а відвага та професіоналізм стануть надійними союзниками на полі бою. У цей день ми також схиляємо голови на шану тих, хто віддав своє життя у боротьбі з окупантами», – говориться в привітанні військовослужбовців.

Композицію під назвою “Коли вперед йде 35-та!” присвятив одеській бригаді морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського військовослужбовець бригади Дмитро “Playoff” Смирнов. Він є автором тексту та музики.

Хочемо нагадати, що до складу бригади входить 88-й батальйон морської піхоти, який базується в місті Болград. Вітаємо земляків! Бережіть себе. Перемоги!

На фото 88 ОБМП. Фото з Фейсбук.

Поділитись
Зараз читають