Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Благодійний проєкт Арцизької громади «Разом до перемоги» підбив перші підсумки: сума збору вражає 

12 Вересня 2023 12:46
Ганна Ковальова
Благодійний проєкт Арцизької громади «Разом до перемоги» підбив перші підсумки: сума збору вражає 

Про початок благодійної акції «Разом до перемоги» в Арцизькій громаді оголосили на початку серпня. Через місяць після запуску громадськість вже підбила проміжні підсумки – завдяки активності мешканців та підприємств вдалося зібрати майже мільйон гривень. Про це повідомив міський голова Арциза Сергій Парпуланський. 

Спочатку ідея акції була в тому, щоб замінити традиційні гуляння з приводу місцевих свят на благодійні ярмарки. Першими «по-новому» святкували Главані – замість концерту на честь Дня села було проведено ярмарок та благодійні спортивні змагання. Після них естафету підхопив Арциз, у якому провели низку шкільних ярмарок та благодійних заходів.

Через тиждень після початку акції, до збору несподівано почали долучатися місцеві підприємства. Першим до благодійного заходу приєднався місцевий хлібзавод, а після місцеві магазини та кафе почали масово долучатися та збирати кошти для українських захисників. 

Так, за місяць, спільними зусиллями, вдалося зібрати 908 317 грн. Ця сума вже може задовольнити деякі важливі потреби захисників. 

Втім, проєкт триває та збір коштів продовжується. Сподіваємося, що цей місяць буде ще більш вдалим, ніж попередній.

“Ще трохи й буде перетнута відмітка в 1 млн грн. Супер. Саме така підтримка зараз потрібна нашим воїнам. Дай боже, щоб ці гроші зберегли якомога більше життів” – зазначила начальниця відділу освіти Арцизької громади Людмила Жосан.

Облік добровільних внесків в межах акції “Разом до перемоги”:

Поділитись
Зараз читають