Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Військовий з Одещини взяв участь у новому сезоні шоу «Голос» та розчулив суддів (Відео)

05 Вересня 2023 10:30
Ганна Ковальова
Військовий з Одещини взяв участь у новому сезоні шоу «Голос» та розчулив суддів (Відео)

Командир взводу 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу Юрій Городецький пройшов сліпі прослуховування у новому сезоні шоу «Голос», зйомки якого проходять у Варшаві.

Музика була захопленням Юрія ще з дитинства. Родом воїн з села Марківка Роздільнянського району Одеської області. Школярем він виступав у сільських клубах Одещини, а коли пішов у 18-річному віці на фронт, то їздив до інших бригад та співав їм українські пісні, щоб підняти настрій.

Один з виступів Юрія засняла на відео його дружина та виклала у мережу. Спів воїна торкнувся багатьох сердець і відео швидко набрало десятки тисяч переглядів, а військового почали впізнавати в обличчя.

На участь у шоу Юрій наважився через те, що війна змінила його погляд на життя. Він зрозумів, що воно може перерватися у будь-яку мить, тому потрібно цінувати кожну хвилину, а для втілення своєї мрії немає кращого часу, ніж тут і зараз. 

Для виступу у шоу Юрій обрав пісню «Києве мій», яка з перших нот підняла суддям настрій. А коли військовий почав співати, у одного з суддів – Артема Півоварова – пішли шкірою мурахи. Однак повернутися до співака він так і не наважився.

На чуттєвий голос натиснули чевону кнопку двоє суддів – співачка Надія Дорофєєва та музикант, продюсер та автор пісень Іван Клименко. До речі, саме він є автором хіту «Стефанія», який приніс Україні перемогу на Євробаченні-2022. 

Трохи повагавшись, Юрій обрав Надію та став учаником її команди. Попереду у нього ще багато цікавих конкурсних відборів. Будемо вболювати за нашого Героя та бажаємо йому перемоги як у шоу, так і на полі бою.

Нагадаємо, про життєвий шлях Юрія Городецького «Махала» розповідала раніше.

Поділитись
Зараз читають