Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На честь Дня міста освітні заклади Арциза провели благодійні ярмарки

27 Серпня 2023 14:01
Олександра Сергєєва
На честь Дня міста освітні заклади Арциза провели благодійні ярмарки

Вчора, 26 серпня, місто Арциз відсвяткувало своє 207-річчя. Однак цього року свято значно відрізнялося від усіх тогорічних, адже, за рішенням міської ради, традиційні народні гуляння замінили на благодійні заходи, спрямовані на підтримку ЗСУ.  Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

Благодійні заходи громади проходять під гаслом «Разом до перемоги». Так, на честь дня міста до збору коштів долучилися навчальні заклади громади.

Вчителі, учні та батьки Арцизского ОЗО № 1 влаштували неймовірно чудовий ярмарок. Всі представлені товари були на висоті: задум, виконання, оформлення, реалізація. За підсумками ярмарку вдалося зібрати 53,5 тисячі гривень.

На території Арцизького ліцею № 4 відбувся благодійний ярмарок «Діти для ЗСУ». Завдяки активній участі мешканців школярам вдалося зібрати 32.399 грн.

В Арцизькому ліцеї №5 також було проведено благодійну ярмарку на підтримку Збройних Сил України.  Доброчинна подія об’єднала учнів, вчителів та батьків. На ярмарку можна було придбати солодощі, прохолоджувальні напої, вироби ручної роботи, картини, тощо.  

Також у місті традиційно відмітили почесних мешканців Арциза, екс-мерів, обдаровану та творчу молодь, активних підприємців та фермерів, і тих, хто відважно зараз боронить Україну.

Від Арцизької міської ради вручили ордер та ключі від нових власних осель – воїну-учаснику АТО та юнаку-сироті.

А німецькому меценату Сімону Новотні урочисто вручили відзнаку “Почесний громадянин Арцизької громади”.

Поділитись
Зараз читають