Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Підприємство з Ізмаїльського району «Дунайський аграрій» виходить на ринки Німеччини та Румунії

20 Серпня 2023 12:01
Олександра Сергєєва
Підприємство з Ізмаїльського району «Дунайський аграрій» виходить на ринки Німеччини та Румунії

Аграрне підприємство, яке розташовано у селі Саф’яни,  на всю країну славиться своєю органічною продукцією. Скоро про екологічно чисті та смачні бессарабські овочі та фрукти дізнаються ще у двох країнах Євросоюзу. Про це повідомили на порталі Дія.Бізнес.

Нещодавно «Дунайський аграрій» став одним з учасників Національного павільйону України на найбільшій у світі виставці органічної продукції «BIOFACH 2023», що проходила в німецькому місті Нюрнберг. За результатами виставки найближчим часом «Дунайський аграрій» планує постачання 200 тонн кавунів та 100 тонн динь до Румунії та Німеччини.

До речі, напрацювання попередніх років допомогло аграрному підприємству налагодити експорт кавунів, персиків, динь та зернових культур до Франції, Швейцарії, Чехії, Латвії, Литви, Австрії, Південної Кореї, Японії, Великобританії та Нідерландів.

Фермерське господарство продовжує вирощувати культуру органічного споживання у нашій країні й закохувати іноземних покупців в українську продукцію — саме такою була стратегія та обраний курс власника компанії Романа Дяжука, який трагічно загинув у ДТП у червні 2023 року.

Тож, не змінюючи традицій, компанія вже очікує анонсу набору на BIOFACH 2024.

Зазначимо, в Україні продукція «Дунайського аграрія» представлена в національних торговельних мережах «Goodwine», «WineTime», «Сільпо», «Novus», «Велика Кишеня», «МегаМаркет» та спеціалізованих магазинах здорового харчування.

Поділитись
Зараз читають