Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Тимохін Олександр 

21 Липня 2023 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Тимохін Олександр 

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо уродженця села Сергіївка Кулевчанської громади Тимохіна Олександра Петровича, який загинув від рук російських окупантів у травні 2023 року.

Олександр народився у 1982 році у селі Сергіївка, у хорошій селянській сім’ї, яка виростила та виховала трьох синів. Виховала гідними українцями. Тому брати – старший Сергій та середній Олександр пішли визволяти країну від ворожої навали. Обох було направлено під Бахмут, але по різні боки міста. 

25 травня під Бахмутом Олександр, який служив у розвідці, пішов на завдання першим та попав під лютий ворожий обстріл. Внаслідок осколкових поранень воїн загинув.

Олександра Тимохіна памʼятають у селі як позитивну, доброзичливу, завжди усміхнену людину. Він працював на фермі місцевого сільгосппідприємства різноробочим. Створив таку ж, як у батьків, хорошу, добропорядну сім’ю, у якій також ростуть троє дітей – два сини та донька. 

Врівноважений, спокійний, він був спортивним хлопцем, і багато односельчан згадують, як він у дитинстві грав у футбол, а його батько стояв на воротах.

Поховали військового 1 червня у рідному селі. В той день майже все село прийшло провести в останню путь свого захисника.

Поділитись
Зараз читають