Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Слава Україні: в ЗСУ попередньо встановили особистість бійця, якого на камеру стратили російські окупанти 

07 Березня 2023 13:03
Ганна Ковальова
Слава Україні: в ЗСУ попередньо встановили особистість бійця, якого на камеру стратили російські окупанти 

За попередньою інформацією, загиблим від рук окупантів за вигук “Слава Україні!” є військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади Тимофій Шадура. Але офіційне підтвердження буде після проведення експертиз, через те, що боєць вважається безвісти зниклим, а його тіло, ймовірніше за все, знаходиться на окупованій території.

Про це повідомили у 30 окремій механізованій бригаді ім. князя Костянтина Острозького.

“Вчора в соціальних мережах та засобах масової інформації було оприлюднено відеозапис розстрілу військовослужбовця Збройних Сил України, якого російські окупанти стратили після його слів “Слава Україні!“. За попередніми даними, загиблим є військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади Тимофій Миколайович Шадура”, – повідомили в бригаді.

Військові зазначили, що Тимофій Шадура вважається зниклим безвісти з 3 лютого 2023 року після бойових дій в районі міста Бахмут.

“Наразі тіло нашого військовослужбовця знаходиться на тимчасово окупованій території. Остаточне підтвердження щодо особи буде встановлено після повернення тіла та проведення відповідних експертиз. Командування 30-ї окремої механізованої бригади й побратими Героя висловлюють щирі співчуття його рідним та близьким. Помста буде невідворотною”, – зазначили в 30-ій бригаді.

Поділитись
Зараз читають