Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

НЕК УКРЕНЕРГО ПОПЕРЕДЖАЄ ПРО МОЖЛИВІСТЬ СТАБІЛІЗАЦІЙНИХ ВІДКЛЮЧЕНЬ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

22 Жовтня 2022 17:25
Тетяна Терзі
НЕК УКРЕНЕРГО ПОПЕРЕДЖАЄ ПРО МОЖЛИВІСТЬ СТАБІЛІЗАЦІЙНИХ ВІДКЛЮЧЕНЬ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

Сьогодні, 22 жовтня, внаслідок обстрілу рф було зруйновано об’єкт енергетичної інфраструктури в Одеській області. Без світла залишились споживачі в Одеському районі області.

Аварійні бригади проводять ремонтні роботи, щоб повернути електропостачання для всіх клієнтів.

«Дії компанії скоординовані з місцевою владою та рятувальними службами. Ми робимо все необхідне для забезпечення світлом мешканців області.

В кожній області розроблено план реагування та різні сценарії пошкодження або руйнування ворогом ключових об’єктів електропостачання. Він дозволить злагоджено діяти в разі критичних ситуації всім працівникам енергосектору та в максимально короткі терміни відновити постачання світла більшості постраждалих населених пунктів», – повідомляють в ДТЕК «Одеські мережі»

НЕК Укренерго попереджає про можливість стабілізаційних відключень електроенергії. Їх будуть застосовувати тільки в разі дисбалансу в енергосистемі.

Перелік населених пунктів та адрес, де в разі необхідності буде обмежене електропостачання, та орієнтовну почерговість відключення можна знайти на цих адресахhttps://www.dtek-oem.com.ua/ua/shutdowns.

«Ми докладатимемо всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин. Однак в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час. Слідкуйте за оновленнями», – повідомили в компанії.

Для того, аби підтримати енергосистему українців закликають не вмикати енергоємні прилади, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 6:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

Поділитись
Зараз читають