Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

ВНОЧІ НА ТРАСІ ОДЕСА-РЕНІ СТАЛОСЯ ДТП. Є ЗАГИБЛИЙ

22 Вересня 2022 10:30
Ганна Ковальова
ВНОЧІ НА ТРАСІ ОДЕСА-РЕНІ СТАЛОСЯ ДТП. Є ЗАГИБЛИЙ

За попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля «DAF» не впорався з керуванням, наїхав на острівець безпеки, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншим вантажним автомобілем «DAF». Про це повідомляють пресслужби Національної поліції та ДСНС.

Сталася подія вчора, близько 21:30 біля міста Татарбунари.

Водій першої вантажівки 1971 року народження від отриманих травм загинув на місці. Другого кермувальника за допомогою співробітників ДСНС було деблоковано. Чоловіка 1988 року народження у стані середньої тяжкості госпіталізовано до Татарбунарської центральної районної лікарні.

«Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та призначення низки експертиз» – повідомили в поліції.

Читайте також: Два дні назад в Татарбунарах ввімкнули вуличне освітлення. Воно було вимкнено ще в перші дня війни, бо громада дотримувалася правил світломаскування під час воєнного стану.

Поділитись
Зараз читають