Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У БОЛГРАДСЬКОМУ ТА ІЗМАЇЛЬСЬКОМУ РАЙОНАХ НЕ ЗАБУВАЮТЬ ПРО БЕЗПРИТУЛЬНИХ ТВАРИН

27 Липня 2022 11:51
Тетяна Терзі
У БОЛГРАДСЬКОМУ ТА ІЗМАЇЛЬСЬКОМУ РАЙОНАХ НЕ ЗАБУВАЮТЬ ПРО БЕЗПРИТУЛЬНИХ ТВАРИН

“Ми отримали близько 20 тонн корму від румунських волонтерів! Важко навіть висловити нашу подяку! Водій кілька днів стояв на кордоні, щоб привезти корм! Велике дякую всім, хто допоміг у розвантаженні такої великої партії», – повідомила на своїй сторінці у Facebook Олена Карнішина, активістка волонтерської групи допомоги тваринам “МІКА”, м. Ізмаїл.

Йдеться про корм для безпритульних тварин. Понад 5 тонн одразу було транспортовано до Вилкового та Кілії. Ще частину було направлено Болградській зоозахисниці Тетяні Шкуренко.

«Дівчатка, дякую вам і низький уклін, що в такий важкий час для всіх ви про мене та моїх пухнастих друзів не забуваєте. Коли тварини ситі та напоєні, я спокійна, коли ні, то самій у горло шматок не лізе. Також хотілося б подякувати нашим румунським друзям “Save the Dogs”, за таку можливість”, – написала Тетяна на своїй сторінці, додавши фотозвіт, що корм дійшов за адресою.

Ще одна частина корму була надана тваринам з Рені та Арциза. Щоправда, щоб доставити його до Арцизу, необхідні були кошти на транспортування. І вони знайшлися.

«Я звернулася через нашу групу «Арцизская беседка» до мешканців Арцизу із проханням допомогти. І буквально за кілька годин потрібні 2500 гривень було перераховано нашими небайдужими жителями. Велике їм дякую за це», – поділилася радісною новиною з «Махала» зоозахисниця Арциза Наталія.

Зазначимо, що це не перша допомога від румунської організації Save the Dogs бездомним тваринам Ізмаїльського і Болградського районів. У березні цього року вони також надсилали корм.

Алла Каріза

Поділитись
Зараз читають