Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

УКРАЇНЦІ ЗІБРАЛИ ЗА ОДНУ ДОБУ КОШТИ НА ДВА БАЙРАКТАРИ: СЕРГІЙ ПРИТУЛА

23 Червня 2022 10:39
Софія Чебан
УКРАЇНЦІ ЗІБРАЛИ ЗА ОДНУ ДОБУ КОШТИ НА ДВА БАЙРАКТАРИ: СЕРГІЙ ПРИТУЛА

Вчора Сергій Притула оголосив масштабний збір 500 мільйонів гривень на три Bayraktar для ЗСУ. Про це він оголосив у Facebook у свій день народження.

“Цей день настав. Ми купуємо Bayraktar. І я запрошую вас приєднатися до цієї благородної справи. Наш фонд підписує контракт, згідно з яким планується закупити три Bayraktar і передати їх у Повітряні сили ЗСУ”, – зазначив Притула на опублікованому відео.

Сергій додав, що всього необхідно зібрати понад 500 мільйонів гривень. Він впевнений, що потрібні кошти вдасться зібрати за тиждень. Перші два мільйони доларів фонд вже акумулював, залишилося зібрати ще $13 мільйонів.

Але українці ще один раз довели, що нічого неможливого для нас не має. За ОДНУ добу спільними зусиллями було зібрано кошти на ДВА З ТРЬОХ байрактари.

“Добу тому, о 9.00 ми розпочали збір коштів в рамках проекту «Народний Байрактар». Розуміючи на який захмарний бюджет ми замахнулись. Але і усвідомлюючи важливість того, чим можемо посилити Повітряні Сили ЗСУ. Минула доба…

Станом на 9.00 23.06 ви задонатили… 296 000 000 грн! Доплюсовуємо те, що наш фонд виділив на проект і маємо сумарно 366 000 000 гривень!А це означає, що з бажаних трьох ми вже назбирали на ДВА БАЙРАКТРАРИ! ДВА ЗА ДОБУ! Люди, ви робите щось фантастичне і пишете історію!, – написав Притула сьогодні о 9:00 у своєму Інстаграмі.

Українці – ми сила! Слава Україні! Слава нації!

Поділитись
Зараз читають