Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В ІЗМАЇЛЬСЬКОМУ ЗАГОНІ «ЄГЕР» ВЧИТЬ “ПОЛЮВАТИ” ПРИКОРДОННИКІВ НА ВОРОГА

15 Червня 2022 12:40
Софія Чебан
В ІЗМАЇЛЬСЬКОМУ ЗАГОНІ «ЄГЕР» ВЧИТЬ “ПОЛЮВАТИ” ПРИКОРДОННИКІВ НА ВОРОГА

«Знаходимо зручну позицію для стрільби. Маскуємось. Лягаємо максимально комфортно. Робимо вкладку. Вичікуємо ціль. Наводимо прицільну сітку на ціль. Контролюємо своє дихання. Плавно обробляємо спуск…», – саме такі настановні слова звучать з вуст снайпера під позивним «Єгер», під час навчання снайперській справі військовослужбовців.

Джерело

В цивільному житті він працює офіцером торгівельного флоту, а між рейсами – єгерем. З першого дня повномасштабного вторгнення він не зміг відсиджуватися вдома та взяв до рук високоточну зброю.

Цікавим є те, що «Єгер» проходив строкову службу в Ізмаїльському загоні в 90-х, багато його співслужбовців проходять службу й понині.

Завдяки проведеним ним теоретичних та практичних занять, військовослужбовці прикордонних підрозділів значно покращують свою майстерність у снайпінгу.

Окрім самої стрільби, «Єгер» приділяє значну увагу психологічній готовності кожного снайпера, враховуючи особистість кожного з них.

«Снайпер – це делікатна професія. У снайпера немає другорядних цілей, тому кожний постріл дуже важливий і потребує максимум зусиль. Не кожен гарний стрілець може стати снайпером, проте, снайпер вже є гарним стрільцем. Я вірю, що тим чим ми зараз займаємось приносить користь нашій державі та наближує нас до Перемоги», – зазначає «Єгер».

На питання, що ви відчуваєте в момент пострілу по «цілі» він відповідає, жартома, лише віддачу гвинтівки.

Мы в Telegram

Посмотреть видео контент вы можете на нашем YouTube

Также вы можете следить за нами в Instagram и Facebook

Фото: Ізмаїльський прикордонний загін

Поділитись
Зараз читають