Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

ВІЙНА ЗАБРАЛА ЖИТТЯ ТРЬОХ ГЕРОЇВ З БЕССАРАБІЇ

12 Червня 2022 14:26
Тетяна Терзі
ВІЙНА ЗАБРАЛА ЖИТТЯ ТРЬОХ ГЕРОЇВ З БЕССАРАБІЇ

Звістки про загибель воїнів прийшли в Саф’янівську громаду Ізмаїльського району та Саратську громаду Білгород-Дністровського району.

13 червня, Саф’янівська громада Ізмаїльського району проводжатиме в останню путь 33-річного мешканця Броски Василя Омельченка, який загинув 2 червня  поблизу селища Луганське Бахмутського району Донецької області, захищаючи нашу країну від агресора.

Василь народився в Бросці 27 квітня 1989 року. Після закінчення місцевої школи вступив до лав Збройних Сил України, звідки добровольцем пішов спочатку в АТО (до зони ООС). Після повномасштабного вторгнення рф на територію нашої країни боєць опинився в найгарячішому регіоні, де зараз проходять найзапекліші бої з рашистами, – Донецький області. Саме там під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України він віддав своє життя.

Також столо відомо, що захищаючи країну загинули два бійця з села Долинка Саратської громади.

Чеботарь Сергій, 1971 р. н. уродженець села Зелена Балка, Арцизького району. Після закінчення школи вступив до Долинського ПТУ, працював у рідному селі. Зустрівши свою долю, Майю Опанасівну, переїхав до села Долинка. Працював трактористом, був відданий своїй праці, завжди був готовий допомогти будь-кому, хто звертався. У загиблого воїна залишилося четверо дітей та троє онуків.

Бошко Ананій – уродженець села Білолісся Татарбунарського району. Працював будівельником. У 2017 році вступив до лав ЗСУ захищати нашу державу. У захисника залишилася дружина Альбіна та донька.

Герої не вмирають…

Поділитись
Зараз читають