Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ПОЧАСТІШАЛИ КРАДІЖКИ: НАЦІОНАЛЬНА ПОЛІЦІЯ

04 Травня 2022 14:44
Софія Чебан
В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ПОЧАСТІШАЛИ КРАДІЖКИ: НАЦІОНАЛЬНА ПОЛІЦІЯ

Національна поліція Одещини повідомляє, що у Болградському районі почастішали крадіжки.

Так 43-річний житель Болградського району поїхав вночі до сусіднього села і на одній із вулиць викрав 170 метрів кабелю зв’язку.

Своїми діями зловмисник завдав телекомунікаційній компанії близько семи тисяч гривень збитків, а місцевих жителів залишив без мобільної та інтернет-мережі. Чоловік планував продати дроти, але оперативно був викритий поліцейськими. 

Його 28-річний земляк вирізав більше пів сотні метрів телекомунікаційного кабелю на вулиці Академіка Філатова в Одесі. Стражі порядку затримали зловмисника на гарячому і не дозволили йому розпорядитися чужим майном. 

Ще один чоловік з Болградщини віком 35-ти років проник до будинку 58-річної жительки сусіднього села, коли тої не було вдома. Чоловік двічі приходив до чужої оселі і встиг винести будівельні інструменти, генератор та брухт загальною вартістю більше семи тисяч гривень. Але все майно поліцейські у чоловіка вилучили та повернули власниці.

Правопорушникам вже оголосили підозри в крадіжках та умисному пошкодженні телекомунікаційних мереж, передбачених статтями 185 і 360 Кримінального кодексу України.

В залежності від тяжкості скоєного, фігурантам загрожує штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до восьми років

Поділитись
Зараз читають