Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

БОКСЕР З БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ДМИТРО МОЛОДАН БИВСЯ ЗА ЧЕСТЬ УКРАЇНИ

17 Квітня 2022 13:00
Тетяна Терзі
БОКСЕР З БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ  ДМИТРО МОЛОДАН БИВСЯ ЗА ЧЕСТЬ УКРАЇНИ

Спортсмен із Андріївки Білгород-Дністровського району Одеської області Дмитро МОЛОДАН дав інтерв’ю пресслужбі Федерації боксу України за підсумками міжнародного турніру «Джи Бі» з боксу, який пройшов у Фінляндії, де він став срібним призером.

– Дмитре, які ваші враження від турніру «Джі Бі»?

– Турнір пройшов на високому рівні — це, безперечно, заслуга організаторів. У змаганнях взяли участь гарно підготовлені спортсмени з Англії, Шотландії та інших країн. Було цікаво боксувати з усіма суперниками. Наголошу, що всі спортсмени приїхали до Гельсінкі в гарній фізичній формі та налаштованими на перемогу.

Відрадно, що четверо з п’яти боксерів нашої збірної піднялися на п’єдестал пошани у такий непростий для України час. Мені вдалося виграти срібну медаль. Це хороший результат для мене та нашої команди в цілому. Ми билися за честь та прапор нашої країни! Ми билися за Україну!

– Яким був ваш останній день до війни?

– Напередодні війни все було, як зазвичай: відпочивав, тренувався, проводив час з рідними.

– Перше, що ви зробите, коли наступить мир?

– Перше, що я зроблю після закінчення війни — приїду до рідної України, до рідного дому та до своєї родини. Буду насолоджуватися відпочинком у сімейному колі.

– Які слова хотіли би сказати всім українцям?

– Я хочу побажати всім українцям мирного неба над головою, міцного здоров’я та душевного спокою. Хочу, щоб всі українці якнайшвидше повернулися до своїх рідних та домівок. Вірю у світле та спокійне майбутнє. Вірю в Збройні Сили України! Усім серцем та душею з Україною!

Поділитись
Зараз читають