Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У БІЛГОРОДІ – ДНІСТРОВСЬКОМУ ФОРМУЮТЬ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ДЛЯ МІСТ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

14 Квітня 2022 15:12
Софія Чебан
У БІЛГОРОДІ – ДНІСТРОВСЬКОМУ ФОРМУЮТЬ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ДЛЯ МІСТ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

«Мешканці нашого міста поспішають надати допомогу містам Київської області, які постраждали від бойових дій», – про це розповідає міський голова Віталія Граждана. Саме з його ініціативи було розпочато формування гуманітарного вантажу.

Допомога від жителів Білгорода – Дністровська поїде до міста-героя Ірпінь та міста Макарів Бучанського району Київської області, які найбільш постраждали від агресії росії.

«Вчора у вечірньому прямому ефірі на своїй сторінці у Facebook я розповів про те, що ми починаємо збирати гуманітарний вантаж для відправлення в міста Ірпінь та Макарів. Вже сьогодні, 14 квітня, багато жителів Білгорода-Дністровського у цей важкий для багатьох час прийняли для себе рішення підтримати тих, хто гостро потребує допомоги та підключився до формування гуманітарного вантажу», – розповідає Віталій Граждан.

Від мешканців Білгорода-Дністровського будуть передані містам Ірпінь та Макарів продукти харчування, предмети першої необхідності, побутова хімія, засоби особистої гігієни, а також слова підтримки та символічний привіт.

Поділитись
Зараз читають