Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Болграді пройшов Відкритий кубок міста з шин-карате та бразильського джіу-джитсу

07 Жовтня 2024 17:01
Валерій Гайдаржи
В Болграді пройшов Відкритий кубок міста з шин-карате та бразильського джіу-джитсу

У місті Болград відбувся спортивний захід, який зібрав понад 100 спортсменів з різних куточків півдня Одещини. Змагання відбувались одразу за двома спортивними напрямками: бразильське джиу-джитсу та шин-карате. На заході побував журналіст інтернет-видання “Махала”.

Спортивний захід розпочався з офіційного привітання. Спортсмени вишикувалися на спортивному майданчику, і кожна команда гордо представила свій стяг. Після представлення команд пролунав державний гімн України, хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів.

“Сподіваємось, що на цих змаганнях ви в черговий раз зможете проявити свій бійцівський дух та майстерність. Хочу подякувати всім тренерам за підготовку спортсменів та здорову конкуренцію, яку сьогодні ми побачимо. Також хочу подякувати нашим воїнам, завдяки яким ми можемо проводити такі заходи”, – промовила на початку зустрічі тренерка з бразильського джиу-джитсу комунального закладу «Спорт для всіх» Болградської міської ради Тетяна Колєва.

Протягом турніру спортсмени змагалися в різних вагових та вікових категоріях. Серед учасників були команда “Atos Ukraine” (представники Болградського КЗ «Спорт для всіх» та села Кубей), команда з села Каракурт, команди «Ахіл» з міст Кілія та Вилкове, а також команда «Сварожичі» з міста Ізмаїл. Турнір об’єднав спортсменів різного рівня підготовки, сприяючи розвитку командного духу та популяризації спорту в регіоні.

“Ми щиро вдячні всім, хто сьогодні приїхав до нашого міста, щоб взяти участь у цьому важливому спортивному заході. Болград завжди радий вітати вас на наших спортивних майданчиках, і ми завжди готові підтримати подібні ініціативи, які популяризують бойові мистецтва та здоровий спосіб життя. Бажаю всім учасникам перемоги, але навіть тим, кому не вдасться сьогодні виграти, хочу нагадати, що поразка – це не кінець шляху, а мотивація для нових звершень. Ці змагання – лише один із багатьох етапів вашого спортивного шляху, і я впевнений, що ви ще неодноразово продемонструєте свою майстерність на майбутніх турнірах”, – зазначив директор комунального закладу «Спорт для всіх» Болградської міської ради  Олег Мадревський.

Поділитись
Зараз читають