Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Дівчина з Сарати стала кращим гравцем на Всеукраїнському турнірі

28 Січня 2024 10:39
Ганна Ковальова
Дівчина з Сарати стала кращим гравцем на Всеукраїнському турнірі

У спортивному комплексі села Маяки відбувся Всеукраїнський турнір з футзалу серед дівчат “Seasters Cup”, в якому взяли участь 13 команд з Одеської області, Одеси, Миколаєва, Херсона. За результатами змагань Саратська команда посіла друге місце, а спортсменка Анна Бабій визнана кращим гравцем турніру. Про це повідомили в пресслужбі Саратської селищної ради.

У першій зустрічі дівчатка з Сарати зустрілися з чемпіонками України командою “Сістерс” з міста Одеса. Попри перевагу у володінні м’ячем, команда вдало захищалися та організовувала контратаки, у підсумку поразка – 0:3.

У другій зустрічі нічия 0:0 з командою ФК “Атлетик” (м.Одеса). Налаштувавшись на результат, в останніх зустрічах переконливо перемогли команди “Ніка” м.Миколаїв (3:0) та ДЮСК “Атлетик” (1:0).

За підсумками всіх зіграних зустрічей в підгрупі Саратська команда посіла II місце, де в стиковій грі за бронзу перемогла дуже організовану та технічну команду ФК “Чорноморець” м.Одеса з рахунком 2:1.

Громаду представляли: Бабій Анна, Заборіна Таня, Заборіна Настя, Колєва Іра, Шарова Катерина (Михайлівський ЗЗСО), Панайотова Наталка, Басова Анна (Долинський ЗЗСО).

Поділитись
Зараз читають