Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Бессарабські спортсмени вибороли три медалі на чемпіонаті України з вільної боротьби

18 Березня 2024 15:45
Олександра Сергєєва
Бессарабські спортсмени вибороли три медалі на чемпіонаті України з вільної боротьби

Троє спортсменів з Болградського та Ізмаїльського районів взяли участь у чемпіонаті України з вільної боротьби серед чоловіків та жінок U23, який проходив з 15 по 17 березня у місті Луцьк. Про це “Махала” дізналася з інформації від пресслужби Асоціації з вільної боротьби.

Одеську область у різних вагових категоріях представляли молоді бессарабські спортсмени: Георгій Казанжи (село Березине Болградського району), Микола Ташогло (село Дмитрівка Болградського району) та Віктор Ташогло (село Кам’янка Ізмаїльського району). 

Георгій Казанжи змагався у ваговій категорії 61 кг та дуже впевнено йшов до перемоги, проте у фінальному двобої поступився супернику з міста Київ Микиті Абрамову. Тож, за підсумками змагання, Георгій привезе додому срібну медаль. 

Віктор Ташогло та Микола Ташогло змагалися у ваговій 65 кг. Миколі трохи не вистачило, щоб дійти до фіналу, тож він посів почесне третє місце. А ось Віктор потрапив до фіналу і зійшовся у двобої з львівським спортсменом, проте здобути перемогу не зміг. Тож повезе додому срібло. 

Нагадаємо, нещодавно “Махала” повідомляла, що 14-17 грудня 2023 року у місті Біла Церква проходили змагання Кубка України з вільної боротьби серед чоловіків та жінок. У змаганнях взяли участь троє борців з Болградського району.

Поділитись
Зараз читають